Тhe knights who say „cool“

„Некогаш вистината, односно мојот поглед на нештата, е побитен од тебе, никогаш стекнат пријателе“ – Некој мртов умен човек Мислев дека тие се кул. Некогаш. Не повеќе. Се заебав, знам. Скоро секогаш ми се случува истото. Kога наместо сликата за некоја личност ќе ја видам самата личност и неговите патетично злонамерни дела – останувам со […]